maanantai 16. tammikuuta 2012

Golden Globes 2012

Ihmisraunio täällä moi!
Messut on nyt messuiltu, pitkä työviikko on vatainut veronsa, mutta lepäämään pääsee vasta ensi viikonloppuna. Pyysin Nikolinaa nappaamaan musta kuvan vielä ennen kuin vaihdettiin normivaatteisiin. Näytän kovin väsyneeltä, mutta tässä näkyy uudet kukkaset parantuneena ja mun ihanan mekon yläosaa. Muita kuvia messuilta ei ole, koska unohdin ladata kamerani akun, ja kännykameran laatu on alla näkyvän surkeaa.


Otsikossa mainitut Golden Globet tosiaan jaettiin ilmeisetsi viime yönä. Ja vaikka mä en punaisen maton tapahtumia olekaan aktiivisesti viime aikoina seurannut, kävin kurkkaamassa Style.comista kivoimpia. Musta on tullut selkeesti ronkeli pukujen suhteen, kun ei oikein mikään jaksanut innostaa. Nämä seuraavat puvut oli oikeastaan ainoat joita katselin hiukan pidempään.

Debra Messingillä oli oikeastaan aika tavallinen musta Monique Lhuillierin iltapuku. Jokin tässä kuitenkin säväytti, ehkäpä väri. Kuka tietää. 

Evan Rachel Woodin Gucci Premieri -iltapuvussa on jännittävä rakenne. Pääntie on melko avonainen, mutta kun ei puhuta rintavasta tytöstä, se on ihan okei. 

Jessica Alba on aina jotenkin tosi söpö. Kaunis mekko on Guccin.
Sarah Michelle Gellarin pirtsakka look oli vaan ihastuttava. Puku on myös Monique Lhuillierin.
Melkoisesti eroa meikäläisen ja Hollywood starojen eleganssissa. No, ehkä olisin pystynyt parempaan, jos olisin käyttänyt kampauksen ja meikin tekoon ammattilaista. Mun itse väkerretty toispuoleinen iharakampaus pysyi kasassa kaiken kaikkiian kahdeksalla pinnillä. Kertoo joko siitä, että oon ihan superhyvä, tai siitä ettei mulla ole hiuksia. Päättäkää itse. :)

Nyt tää tyttö painuu unten maille.

4 kommenttia:

 1. Sä mitään väsyneeltä näyttänyt! Tosi kaunis kokonaisuus olkapään kukkineen. <3

  Ja oli kiva tavata, vaikkakin nopeasti. :)

  Näistä Golden Globe -puvuista tuo Jessica Alban puku on minun suosikkini, mutta kauniita kaikki.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Osaisitko auttaa tämmöisessä asiassa kun oikeanlaisen alushameen valinnassa? Wanhojen tanssit ovat kuukauden päästä ja minulta puuttuu vielä alushame. Pukuni on tällainen http://www.juhlapukubella.fi/?productid=1397&lang=1&refererpageid=1002 ja ihan noin muhkeaa helmaa siihen en välttämättä haluaisi, mutta melkein tuommoisen kuitenkin. Joten millaisen alushameen valitsisin? :D

  VastaaPoista
 3. Saara, kai se on vaan siitä etten oo tottunut näkemään mun omaa nassuani tän näköisenä. Uskotko että näytän yleensä hehkeämmältä :D Kiitos <3
  Ehdottomasti oli kiva tavata! Voisin tulla moikkaa kun seuraavan kerran tuun Turkuun.

  Anonyymi: uskoisin että ihan kapealla yksivanteisellakin saisit tarpeeksi näyttävyyttä pukuusi. Teitä tanssii yleensä sen verran monta samassa paikassa ja melko ahtaassa, etten ihan noin muhkeaa lähtisi edes suosittelemaan. Leveimmillään vanne voisi olla varmaan kaksivanteinen, jossa on vanteen pituus reilu pari metriä. Jos pääset, niin mene ihmeessä käymään jossain sovittamassa. Muista soittaa liikkeeseen etukäteen onko ok vain pölähtää paikalle vai onko ajanvaraus suotavaa.

  VastaaPoista
 4. Vitsi, että on kaunis kuva susta! Ja tatska <3

  VastaaPoista